1. Innledning

Vi, hos Gazette.no, tar ditt personvern på alvor. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker informasjonen du gir oss når du besøker nettstedet vårt, samt hvilke rettigheter du har som bruker av nettstedet. Ta deg tid til å lese erklæringen grundig, slik at du forstår hvordan vi ivaretar personvernet og håndterer dine personopplysninger.

 1. Informasjon vi samler inn

2.1 Personlig identifiserbar informasjon

Vi kan samle inn personlig identifiserbar informasjon når du frivillig gir oss denne informasjonen via e-post. Dette kan inkludere ditt fulle navn og e-postadresse.

2.2 Automatisk innsamlet informasjon

Når du besøker Gazette.no, kan vi automatisk samle inn visse typer informasjon. Dette kan omfatte din IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, henvisende nettsider, besøkstidspunkt og lignende informasjon.

 1. Bruk av innsamlet informasjon

Vi bruker den innsamlede informasjonen til følgende formål:

 • Å svare på henvendelser og spørsmål fra brukerne våre.
 • Å forbedre og tilpasse nettstedet vårt basert på tilbakemeldinger og behov fra brukerne.
 • Å sikre at nettstedet fungerer korrekt og opprettholde et sikkert nettbasert miljø.
 • Å oppfylle våre juridiske forpliktelser og håndheve våre rettigheter.

 1. Deling av informasjon

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter for deres egne markedsføringsformål. Imidlertid kan vi dele din personlige informasjon med følgende parter under visse omstendigheter:

 • Tredjeparts betalingsleverandører: Når du gjennomfører kjøp på nettstedet vårt, bruker vi en pålitelig tredjeparts betalingsleverandør. Denne betalingsleverandøren samler inn og behandler betalingsinformasjonen din på våre vegne, i samsvar med deres egne personvernregler og retningslinjer.
 • Lovpålagt deling: Vi kan dele din personlige informasjon når det kreves av loven eller når vi mener at slik deling er nødvendig for å overholde juridiske prosesser eller offentlige myndigheters anmodninger.

 1. Informasjonssikkerhet

Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi bruker bransjestandard sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din og opprettholde et trygt miljø.

 1. Dine rettigheter

Som bruker av nettstedet vårt har du visse rettigheter knyttet til dine personopplysninger. Disse rettighetene inkluderer:

 • Rett til tilgang: Du har rett til å be om tilgang til personopplysningene vi har om deg.
 • Rett til retting: Hvis du oppdager at informasjonen vi har om deg er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å be om at vi korrigerer disse opplysningene.
 • Rett til sletting: Du har rett til å be om sletting av dine personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for formålene de ble samlet inn.
 • Rett til å protestere: Du har rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger når den er basert på berettiget interesse eller utføres for direkte markedsføring.

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss via e-post på [email protected]. Vi vil behandle dine forespørsler i samsvar med gjeldende personvernlover.

 1. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile eventuelle endringer i våre personvernspraksiser. Eventuelle oppdateringer vil bli publisert på nettstedet vårt, og endringsdatoen vil bli angitt øverst i erklæringen. Vi oppfordrer deg til å jevnlig gå gjennom personvernerklæringen for å holde deg oppdatert om våre personvernspraksiser.

 1. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post på [email protected]. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på henvendelsene dine så raskt som mulig.

Sist oppdatert: 19. juni 2023