1. Princess V40

Princess V40 er en av de mest populære båtene på markedet i dag. Denne båten er kjent for sin elegante design og høye ytelse. Med en lengde på 12,98 meter og en bredde på 3,73 meter, er det god plass til å nyte en dag på sjøen med familie og venner. Båten har også en romslig cockpit og en solseng på akterdekket, perfekt for å slappe av og nyte solen. Princess V40 er utstyrt med to Volvo Penta D6-330 motorer, som gir en toppfart på 38 knop. Med en rekkevidde på 300 nautiske mil, er denne båten perfekt for lange turer på sjøen.

2. Jeanneau Merry Fisher 1095 Fly

Jeanneau Merry Fisher 1095 Fly er en romslig og komfortabel båt som passer perfekt for familieutflukter og lengre turer på sjøen. Med en lengde på 10,45 meter og bredde på 3,37 meter, har denne båten god plass til både mannskap og gjester. Båten har også en stor flybridge med sitteplasser og en solseng, som gir en fantastisk utsikt over sjøen. Jeanneau Merry Fisher 1095 Fly har også en moderne og funksjonell innredning, med et fullt utstyrt kjøkken, en romslig salong og tre separate soverom. Med to motoralternativer på henholdsvis 2 x 300 hk og 2 x 350 hk, kan båten nå en toppfart på opptil 35 knop.

3. Beneteau Antares 9 OB

Beneteau Antares 9 OB er en allsidig båt som passer perfekt for familier som ønsker å tilbringe tid på sjøen. Den har en romslig cockpit med sitteplasser og et bord som kan konverteres til en solseng. Båten har også en stor badeplattform som gjør det enkelt å komme seg i og ut av vannet. Inne i båten finner du en komfortabel salong, et fullt utstyrt kjøkken og to lugarer som gir plass til fire personer. Med en toppfart på 30 knop og en rekkevidde på opptil 200 nautiske mil, er Beneteau Antares 9 OB en pålitelig og effektiv båt som vil gi deg mange minneverdige opplevelser på sjøen.

4. Windy 37 Shamal

Windy 37 Shamal er en av de mest populære båtene på markedet i dag. Denne båten er kjent for sin elegante design og høye ytelse. Med en toppfart på over 40 knop, er Shamal en av de raskeste båtene i sin klasse. Den har også en romslig cockpit og en komfortabel salong, som gjør den til en ideell båt for lange turer på sjøen. Shamal er tilgjengelig i forskjellige konfigurasjoner, inkludert en åpen eller lukket cockpit, og den kan tilpasses etter dine spesifikke behov. Hvis du er på utkikk etter en båt som kombinerer stil, ytelse og funksjonalitet, bør du absolutt vurdere Windy 37 Shamal.

5. Bavaria R40 Coupe

Bavaria R40 Coupe er en luksuriøs båt med moderne design og høy ytelse. Den har en romslig cockpit med sitteplasser og en stor solseng, perfekt for å nyte solen og utsikten. Inne i båten er det en elegant salong med stue, spiseplass og fullt utstyrt kjøkken. Under dekk er det to soverom og to bad, som gir god plass til gjester. Båten har også en imponerende toppfart på 36 knop, takket være de to Volvo Penta D6-motorene. Bavaria R40 Coupe er en flott båt for de som ønsker en kombinasjon av stil, komfort og ytelse.