Med et voksende problem med gnagere er behovet for effektive og humane løsninger på høyeste nivå. Til alle som ser etter en sikker, human og effektiv løsning, presenterer vi Trinol elektrisk multikill musefelle. Dette fantastiske produktet er nå tilgjengelig til en attraktiv pris!

Sikkerhet først med den nye elektriske musefellen

Din nye Trinol multikill musefelle er trygg for både barn og husdyr. Denne smarte løsningen kommer med innebygde sikkerhetsfunksjoner som forhindrer utilsiktet kontakt med de elektriske delene av fellen. Så, uavhengig av hvor nysgjerrige kjæledyr eller små barn kan være, forblir de beskyttet mot skade.

Nyheten i Norge: Elektronisk felle fra Trinol

Kvalitet er nøkkelen når det gjelder skadedyrkontroll. Trinol har mange års erfaring med å levere effektive produkter innen dette feltet og denne nye elektriske felle er den siste i rekken. Med kapasitet til å avlive opptil 10 mus per tømming, gir den deg en pålitelig løsning for å bli kvitt plagsomme mus.

Hvordan fungerer den elektriske musefellen?

Å bruke Trinol multikill musefell er enkel. Alt du trenger å gjøre er å sette inn batterier, plassere åte, og deretter sette fellen der du har observert museaktivitet. Når musene lokkes inn, blir de raskt og human avlivet ved hjelp av høy spenning. Segaen oppbevares deretter skjult i en beholder som har kapasitet for opptil 10 mus.

Varslingssystem for full beholder

En av de mest praktiske funksjonene til denne automatisk musefellen er at den gir deg beskjed når beholderen er full. Med et innebygd lyd- og lyssignal, kan du enkelt holde øye med status for fellen uten konstant overvåking.

Sparer både tid og penger

Sammenlignet med konkurrentens Victor Multicatch produkt, gir Trinol multikill musefelle deg mye mer verdi for pengene. Denne høykapasitetsfellen koster mindre og er mer effektiv, noe som sparer både tid og penger.

Flere fordeler med den elektriske musefellen

  • 100% human avliving
  • Over 100 avlivinger per sett med batterier
  • Fleksibel plassering takket være 4 stk C-batterier

Klar for utsending fra 2. November

Din nye elektriske musefelle er klar til å sendes fra vårt lager rundt den 2. november. Bestill din nå fra Skadedyrproffen.no og ta det første skrittet mot en gnagerfri tilværelse!

Anbefalt av eksperter på skadedyrkontroll

Når det kommer til effektivitet, er Trinol multikill musefelle overlegen. Dette gjør den til den mest anbefalte elektriske mus og rottefellen blant fagfolk. Ikke gå glipp av denne muligheten til å sikre hjemmet, hytta eller garasjen din mot gnagere på en human og effektiv måte.FAQs for Elektrisk Multikill Musefelle

Hva er Trinol elektrisk multikill musefelle?

Trinol elektrisk multikill musefelle er en effektiv og avansert flerfangstfelle som er designet for å avlive mus raskt og humant. Den har kapasitet til å fange opptil 10 mus før behov for tømming.

Hvor kan jeg kjøpe Trinol elektrisk multikill musefelle?

Du kan kjøpe Trinol elektrisk multikill musefelle hos Skadedyrproffen.no til en pris av kun 990 kr, noe som er betydelig rimeligere enn konkurrenten Victor Multicatch.

Hvordan fungerer Trinol elektrisk multikill musefelle?

Sett inn batterier (eller bruk 6V adapter), og plasser åte i fellen. Plasser fellen der du har observert museaktivitet. Når musen går inn i fellen, utløses sensorer som sender høy spenning gjennom musens kropp, og den dør raskt og humant. Den døde musen blir deretter oppbevart skjult i en oppbevaringsbeholder som kan romme opptil 10 mus.

Er Trinol elektrisk multikill musefelle trygg for barn og kjæledyr?

Ja, Trinol elektrisk multikill musefelle er trygg for barn og kjæledyr. Den har innebygde sikkerhetsfunksjoner som hindrer at dyr eller barn får tilgang til de elektrisk ledende metallplatene. Mikrobrytere vil også registrere hvis lokket er fjernet, og da skrur fellen og strømmen seg av.

Kan Trinol elektrisk multikill musefelle brukes både med batterier og strømadapter?

Ja, du kan velge å bruke enten 4 stk C-batterier eller en 6V strømadapter for å drive Trinol elektrisk multikill musefelle. Dette gir deg fleksibilitet til å plassere fellen akkurat der du trenger den.

Hvordan blir jeg varslet når beholderen er full?

Når beholderen er full, vil Trinol elektrisk multikill musefelle gi deg beskjed med et lyd- og lyssignal. Dette gjør det enkelt for deg å vite når det er på tide å tømme fellen.


FAQs for Elektrisk Multikill Musefelle